Gruppetimer: timebeskrivelse

Hold deg oppdatert på online booking for aktuelle timer som kjøres. Vi har et godt mangfold av ulike gruppetimer og det er ikke alle som ligger i timebeskrivelsen.

Spinning

-      Gruppetime med sykling i en flott spinningsal der det er plass til 44 stk. Spinning passer for alle, og vi kjører ulike timer med utholdenhet, styrke og intervall. Timene ledes av motiverende instruktører der musikk og rytme skaper en helt spesiell stemning i salen.

Varighet: 50-60min

-      Live-spinning er timer der vi viser sykkelløyper , konsert mm på storskjerm.

Pump

-      En effektiv gruppetime med styrketrening for hele kroppen. Her trener du med hjelp av utstyr som vektstenger, skiver og manualer. Fitnesspump kjører vi bare styrke på overkropp.

Gjennom timen får du kjente og trygge styrkeøvelser der du selv bestemmer hvor mye belastning du vil bruke. Timene veiledes av dyktige instruktører som motiverer deg til å yte maksimalt. Dette er trening som gir synlige resultater etter få uker.

Varighet: 60min

Sirkel

-      Trygg og god time der vi bruker faste sirkel-treningsapparat . Timene kjøres med instruktør som gir god veiledning og fokuserer på rett teknikk. Dette er en god time hvis man er nybegynner eller ved opptrening etter skade.

Varighet: 50min

JungleSport

-      Gruppetime der vi trener i slynger. Timene har 16 plasser, noe som gjør at instruktør får gitt god og trygg veiledning til den enkelte. Dette er en time med helhetlig stabilitetstrening gjennom ulike øvelser i slyngen.

Varighet 45 min

BurnIt

-      Dette er timen som innfrir navnet sitt – en pulsbasert time med intervaller på 5 stasjoner. Her trener vi hele kroppen med funksjonelle øvelser inspirert fra cross-fit med ball, ribbevegg, slynger mm. Timen kjøres med et større repitisjonsantall, og her har du muligheten til å oppnå god puls flere ganger i løpet av timen.

Varighet: 50min

Yoga-flow

-      Dette er en gruppetime som kjøres som lett trenings-yoga. Vi har en egen sal som er temperert og har riktig lys og atmosfære. Her får du streching, bevegelighet, avspenning og god pusteteknikk.

Varighet: 60 min

Mindfullnes

-      Mindfullnes er en time med fokus på avspenning, stretching og oppmerksomhetstrening. Det er enkle og fine øvelser som vil styrke deg fysisk og mentalt.

Timen kjøres i temperert sal, riktig belysning og atmosfære.

Varighet: 60min

TABATA

Her er timen for alle som ønsker en inspirerende og god treningøkt der vi bruker egen kroppsvekt som belastning. Vi jobber i korte intervaller med fokus på intensitet. Vi kjører 8 øvelser 8 ganger.

Varighet 40 min.

Roing

Roklasser på concept2 romaskiner. Herlig trening for hele kroppen. Her kjøres ulike intervalløkter som hver enkelt kan tilpasse etter egen form, kondisjon og styrke.

Varighet 30 min


Copyright © 2012. All Rights Reserved.